Hieronder vindt u informatie over de klinieken van Proclin.

 

PRO Rotterdam heeft als belangrijkste doen het herstellen van een optimale kauwfunctie en waar mogelijk de esthetiek. 

 

Bij PRO Rotterdam worden, uitsluitend op verzoek en verwijzing van tandartsen/huisartsen, allerlei interdisciplinaire specialistisch tandheelkundige behandelingen uitgevoerd, zoals uitgebreid restauratief en prothetisch werk al dan niet na parodontale en of orthodontische behandeling of na plaatsing van implantaten en behandeling in verband met functionele en esthetische correcties. Het prothetisch, restauratief werk zal uitsluitend gedaan worden na overleg en instemming van de oorspronkelijke verwijzer.

 

PRO Rotterdam houdt zich ook bezig met behandelingen in het kader van de “Regeling Bijzondere Tandheelkunde” door de zorgverzekeraars vergoed vanuit de basisverzekering. Hier gaat het met name om uitgebreide restauratieve behandelingen van aangeboren afwijkingen en verworven afwijkingen zoals oligodontie , amelogenesis imperfecta, maar ook extreme gebitsslijtage.

De behandelingen worden uitgevoerd door Restauratief Tandartsen erkend door de NVVRT. ( www.nvvrt.com)

 

Naar website van PRO Rotterdam


Sinds maart 2009 is de praktijk gevestigd in hartje Rotterdam. De moderne, industriële inrichting is volledig gericht op de endodontologie.

De endodontologie is het onderdeel binnen de tandheelkunde wat zich bezighoudt met de preventie, diagnostiek en therapie van afwijkingen in het endodontium (het binnenste van uw tand of kies) en de met het endodontium verbonden parodontale weefsels (het gebied direct om de wortel(s) van uw tand of kies).
Behalve de conventionele wortelkanaalbehandeling omvat dit ook de behandeling van tandletsels en de chirurgische behandeling van afwijkingen aan het endodontium.

Ook een begeleiding van patiënten met dentale trauma's is een specifiek onderdeel van ENDO Rotterdam
 

Naar website van EndoDe layout van de Kliniek is gericht op het verlenen van de maximale zorg voor de patiënten, met tandvleesproblemen waarbij de persoonlijke benadering centraal staat.

 

Binnen de kliniek is de core business het behandelen van tandvleesproblemen en implantologie. Daarnaast is ook dento alveolaire chirurgie (autotransplantaten, vrijleggen van hoektanden) in samenwerking met orthodontisten een belangrijk onderdeel.


 

Naar website van PARO Rotterdam